Ana içeriğe atla

Turnike Sistemi



Turnike sistemlerinin amacı belirlenen alanlarda giriş çıkışları kontrol altına almak,  güvenliği arttırmak ve gerek duyulduğunda giriş çıkışları raporlamaktır. Turnike sistemleri Özellikle yoğun insan trafiğinin yaşandığı metropollerde, bir çok kurum ve kuruluşta kullanıldığı gibi ücretlendirilen geçişlerin kontrolünde (metro, metrobüs istasyonları, tren garları, iskeleler, köprüler vb.), stadyumlarda, endüstriyel binalarda, okullarda, tiyatrolarda, otellerde, sitelerde, kayak merkezlerinde, kullanılarak büyük kolaylık sağlamaktadır.
Adilo Bilişimin hızlı, güvenli ve kullanımı kolay ileri teknolojiye sahip turnike sistemlerini eşsiz fiyat politikası ile müşterilerine sunmaktadır. Turnike sistemleri standart özellikleri ile sınırlı değildir, birçok değişik modda kullanılabilmektedir. Adilo Bilişim turnike yazılımları hemen her türlü turnikeye uygulanarak ihtiyaca yönelik benzersiz özellikler ile kişisel hale getirilmektedir.
Turnike sistemleri ihtiyaca yönelik hazırlanan yazılım ve ek güvenlik cihazları kullanılarak daha kapsamlı kullanıma uygun hale getirilebilmektedir. Belirlenen alanlarda insanları tek yönlü trafiğe zorlayan bir sisteme dönüştürülebildiği gibi gerektiğinde turnikelere zaman sınırlaması konulabilir, geçiş yapacak kişilere sınırlama getirilebilir, belli alanlara erişimi kontrol etmek için giriş çıkış sayısı raporlanabilir. Turnikelere kart okuyucu, parmak izi okuyucu, şifreli okuyucu ve yüz tanıma cihazları monte edilebildiği gibi buton ya da uzaktan kumanda bağlanarak da geçişler güvenli bir şekilde sağlanabilmektedir.
Adilo Bilişimin denenmiş ve test edilmiş turnike sistemleri geçişlerin en yoğun olduğu saatlerde bile kolaylıkla ve seri şekilde insan akışının sorunsuz bir şekilde düzenlemekle birlikte ürün seçimlerinde kaliteye verdiği önemle yaşanacak cihaz arızalarını da önlemektedir. Paslanmaz çelik gövde günlük kullanım zorluklarına dayanacak şekilde inşa edilmiştir. LED ışıklı göstergelere sahip turnikeler geçişlerde ya da başarısız geçişlerde led ışık ve sesli uyarılar vermektedir. Özel veya kamu kurumlarında kullanılan turnike çeşitlerini tripod turnikeler, optik turnikeler, swing gate ve küpeşteler olarak adlandırılır.
Adilo Bilişimin amacı eşsiz müşteri hizmetleri ile erişim kontrol sistemleri için en kaliteli ve ileri teknolojiye sahip ürünleri müşterilerine sunmak olmuştur. Tüm kurum ve kuruluşlara özel çözümler üreten Adilo Bilişim uzman ve gerçekçi kadrosuyla güvenliğinizi üst seviyeye taşımaktadır. Satış ve montaj sonrasında teknik ekibi ile verdiği destek problemsiz geçiş kontrol sağlama olanağını da sağlamaktadır. Ücretsiz keşif talebi ve bilgi almak için 0212 221 03 20 den Adilo Bilişim’e ulaşabilirsiniz.

Adilo Bilişim Ürün ve Hizmetlerini görmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yüz Tanıma Nasıl Yapılır?

Y üz Tanıma Nasıl Yapılır? Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, yüz tanıma sistemleri birçok alanda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu teknoloji, güvenlik, kimlik doğrulama ve kullanıcı deneyimi gibi birçok alanda farklı uygulamalara sahiptir. Peki, yüz tanıma nasıl yapılır? İşte ayrıntılı bir şekilde açıklanan adımlar: Veri Toplama ve Ön İşleme: Yüz tanıma sistemleri için ilk adım, veri toplamaktır. Bu süreçte, bir kişinin yüzü farklı açılardan ve farklı ışık koşullarında çekilen fotoğraflar veya videolar kullanılır. Toplanan veriler daha sonra ön işleme adımında analiz edilir. Bu adımda, yüz görüntüleri düzeltilir, arka plan gürültüsü giderilir ve yüzün ana hatları belirlenir. Yüz Algılama: İkinci adım, yüz algılama sürecidir. Bu adımda, ön işleme aşamasında belirlenen ana hatlar kullanılarak yüzler tespit edilir. Yüz algılama, yüzün olduğu bölgeyi çerçevelemek veya dikkat etmek için kullanılır. Bunu gerçekleştirmek için çeşitli al goritmalar ve yapay zeka teknikleri kull

Parmak izi okuyucular nerelerde kullanılır?

Günümüzde artık bir çok devlet kurum ve kuruluşun  parmak izi okuyucular ı iş yükünü azaltmak ve güvenliği arttırmak için yoğun olarak kullandığını görürüz. Parmak izi kişinin kendine özel biyometrik özelliğidir. Personel giriş ve çıkışlarda  cihaza okutacağından kartımı eve unuttum, kartım okuma yapmıyor gibi mazeretlerin önüne geçilmiş olur. Parmak izi okuyucular   Pdks sistemleri   yanında  kartlı geçiş sistemleri ,  üye takip sistemleri, wc sistemleri,  yemekhane geçiş  sistemleri ,  turnike geçiş sistemleri nde  de kullanılmaktadır. Parmak izi personel takip sistemi ne işe yarar ? Pdks programı  işletmeler de insan kaynakları departmanlarının iş yükünü hafifletmek ve olası insan hatalarını en aza indirgemek için kullanılan programdır. Çalışma mantığı aşağıda gösterilmiş olup kısaca işletme girişine takılan  personel takip cihazı nın (personel takip cihazı, yüz tanıma cihazı, kartlı personel takip cihazı) bir kablo (cat 5, cat 6, usb) aracılığı ile yada usb flash disk vasıtası ile